31.3.2012

be with someone who makes you happy

naamaa 002 photo 014 photo 026 photo 027 photo 035 photo 048 photo 072
photo 058
Moi! Tänään mä oon ollu tosi reipas! Aamulla n. puol tuntii sen jälkee ku olin heränny lähin iskän & siskon (pikkusisko oli pyörällä liikenteessä) lenkillä, juostiin vähän päälle 6km! Sit suihkuun, söin jotain kanatortilloja, joita äiti oli tehnyt, datasin vähän aikaa ja laitoin itteni, sitte lähettiinki pikkuserkun synttäreitä viettämään! :) Siellä vierähtikin loppuiltapäivä ja nyt oon ollut vaan kotona! viettäkää hei kiva lauantai-ilta!♥

27.3.2012

BOWLING

keilaustaaa 003 keilaustaaa 006 keilaustaaa 012 keilaustaaa 018 keilaustaaa 042 keilaustaaa 041 keilaustaaa 044 keilaustaaa 141
Tänään liikassa meillä oli keilausta ja räpsittiin siellä vähän kuvii, joten tossa jotain kuvii sieltäkin! Nää tiistait on ihanan rentoi, kymmeneks kouluu ekaks uskontoo, liikkaa ja sit 2h kässää:) Mut tänään oli joku ihme matikantesti joka tulee jokaiselta ysiluokalta parille tyypille, ja mun tuurilla mäki jouduin siihe, joten siinä meni se rento ussan tunti:( ja huomenna taas uuestaan tekemään sellanen! huoh. Nojoo, mut koulun jälkeen oon tehny läksyjä datannu vaan, pitäs kyl vähentää tätä koneel olemista :D joo ei nyt oikeen tää teksti kulje, moikka!

25.3.2012

weekend

weekendii 015 weekendii 007 weekendii 029 weekendii 018
laatu....
weekendii 031 weekendii 034 weekendii 041 weekendii 044 weekendii 055 weekendii 069 weekendii 079 weekendii 128 weekendii 092 weekendii 145
Moi! Tulin heittää nää kuvat viikonlopulta nyt tänne. Eli perjantaina oltiin kattomassa Hunger Games, aaa kannattaa mennä kattomaan jos et jo oo käyny!Aikasin lauantai aamuna lähettiin Empun kans Seinäjokea kohti, kierreltiin kaupoissa, josta en löytänyt mitään ja sit myöhemmin iltapäivällä mentiin kattomaan Dance of the vampires musikaalia, joka oli tosi hyvä! parempi ku odotin :) Käykää tsekkaamas täältä jos kiinnostaa :) Tänään oltiin kattomassa Jutan luisteluesitystä ja oon yrittäny läksyjäkin tehä, huomenna alkaa taas uus kouluviikko.. 10 kouluviikkoa vielä, niin sit kesäloma♥ Koittakaa kaikki jaksaa vielä noi 10 viikkoa, niin mäkin teen! 

22.3.2012

I love eating so much, but I hate getting fat

entvåtre 027 entvåtre 001 entvåtre 042 entvåtre 047 entvåtre 055
Moi! Superhuono bloggaaja ilmoittautuu, sori hei oikeesti ettei näitä postauksii oo tullut kun kerran viikossa tässä parin viikon ajan! :( Tällä viikolla ei oo tapahtunut vielä oikeestaan mitään erikoista. Eilen koulun jälkeen jäätiin empun kans venailee kaupunkiin et leffateatteri aukee ja päästään ostamaan Nälkäpeli liput(!), jota mennään huomenna porukalla kattomaan :) CAN'T WAIT Tänään oli sit ihan normii koulus tai meil oli matskan koe, joka meni iha penkin alle.. :/  ja nyt vaan chillailen kotona. :D Lauantaina lähetään empuna kans Seinäjoelle ja sunnuntaina mennään kattomaan jutan luistelu esitystä :) kuvii sitten myöhemmin kummastaki päivästä toivottavasti paljon! 

18.3.2012

a pretty face doesn't mean a pretty heart

lefffailtaa 005 lefffailtaa cats lefffailtaa 013 lefffailtaa 022 lefffailtaa 050
Moi! sori tää viikon postaus tauko, mut eipä oo ollu oikeen mitään mitä postata :D Kuvat on eiliseltä kun oltiin Thaméalla viettämäs terveellisempää leffailtaa, syötiin enimmäkseen hedelmiä, mut sipsiä ja karkkiakin. Katottiin Love & other drugs leffa, ja se oli mun mielestä ainaki tosi hyvä! :) Perjantaina oli koulussa liikuntapäivä, mentiin empun kans kiipeilee ja kuntosalille, mahtava päivä oli! :)

11.3.2012

viikonlopusta

cats1
Perjantaina: Oli ihan normi koulupäivä, illalla mentiin kavereitten kans syömään ravintolaan, hyvää ruokaa ja parempaa seuraa :D ja sit sieltä jatkoille yhteen kahvilaan viel jutskailee:)
Lauantaina: Aamulla oli treenit, treenien jälkeen kävin nopsaa kaupungis kattomas emilialle vielä lahjaa ja äiti osti mulle ekat drdenimit ja ton Smile jutun :) sit illalla oli eveliinan ja emilian yhteissynttäribileeet! Tehtiin kaikenlaista, syötiin, lakattiin toistemme kynsia, biletettiin, käytiin seikkailemassa ulkona jne:) 
Tänään en oo kerenny viel tekemään paljoo mitään, heräilin tos 11 aikoihi ja sit painuin heti koneelle. Katotaan mitä päivä tuo tullessaan, varmaanki läksyjen tekoa, chillailuu ja jonku leffan kattomista. 


ps. muutin tätä ulkoasuu vähän, mielipiteitä? :)