11.3.2012

viikonlopusta

cats1
Perjantaina: Oli ihan normi koulupäivä, illalla mentiin kavereitten kans syömään ravintolaan, hyvää ruokaa ja parempaa seuraa :D ja sit sieltä jatkoille yhteen kahvilaan viel jutskailee:)
Lauantaina: Aamulla oli treenit, treenien jälkeen kävin nopsaa kaupungis kattomas emilialle vielä lahjaa ja äiti osti mulle ekat drdenimit ja ton Smile jutun :) sit illalla oli eveliinan ja emilian yhteissynttäribileeet! Tehtiin kaikenlaista, syötiin, lakattiin toistemme kynsia, biletettiin, käytiin seikkailemassa ulkona jne:) 
Tänään en oo kerenny viel tekemään paljoo mitään, heräilin tos 11 aikoihi ja sit painuin heti koneelle. Katotaan mitä päivä tuo tullessaan, varmaanki läksyjen tekoa, chillailuu ja jonku leffan kattomista. 


ps. muutin tätä ulkoasuu vähän, mielipiteitä? :)

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva ulkoasu!!!
  Miten oot tehny ton bannerin? (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) latasin fontin dafontista, sit kirjotin powerpointtiin siihen otsikon kohalle ton tekstin sillä fontilla niin isolla kun saa (tais olla joku 90?) ja sit kopioin sen painttiin, lisäsin ton sydämen ja rajasin oikeen kokoseks! :)

   Poista
 2. Mulla on tommonen samanlainen puhelin ku sulla! :) Miten oot saanu ton kellon tolleen pienellä? Mulla se on ärsyttävän isolla ja sen takia taustakuvakaan ei näy kunnolla.. :/

  VastaaPoista
 3. paina pitkään jostain kohtaa (ihan sama mistä, kuhan siin on 'tyhjää') tosta taustakuvan kohasta(niinku tos tilas missä se on mullaki tos kuvas) ja sit siihen tulee et Mukauta näkym. ja paina siitä sit voit vaihtaa et missä kohtaa haluut et toi kello on, mulla se on iha siin ylimmäises :D toivottavasti tajusit!

  VastaaPoista
 4. Hieno blogi sinulla!:)
  Oma urheiluaiheinen blogini (tosin vielä vähän keskeneräinen) täällä:
  http://passion-for-sports-818.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. -juulia- : kiitos paljon! :-)

  VastaaPoista
 6. uuu, mä ainaki tykkään tästä ulkoasusta ihan simona! ::)

  VastaaPoista